Vores historie

Ejer/direktør Philip Valentin har altid haft en stor passion for tal og regnskab. Derfor startede han ud i det små med at hjælpe familie og venner med deres personlige skattepapirer. Kort tid efter lavede han også regnskaber for mindre virksomheder i omegnen med alt, hvad der dertil hørte.

Herefter fik han øje for hvor stor en hjælp og sikkerhed, han kunne give til virksomheder uden eget bogholderi. Det stod hurtigt klart, at det tilfører virksomheden værdifuldt overblik og stabilitet at have styr på regnskabet.
Derfor stiftede han Valentin Bogføring, der hjælper små og nystartede virksomheder med at få mest ud af pengene, holde styr på diverse deadlines så som moms, årsregnskab, skat mv.

Sidst, men ikke mindst, sørger vi gennem direkte dialog og tæt samarbejde for, at din bogføring sker på dine præmisser, også sikkerhed for at reglerne for bogføring bliver overholdt.

Vores vision

Vores mål  er at skabe stabilitet,  sikkerhed  og  ikke mindst ro, for jer  virksomhedesejere,  som  tør tage springet ud  i  iværksætteri. Vi  ønsker at hjælpe jer  med at optimere jeres økonomi.

​Dette gør vi  ved hele tiden  at sørge for,  at dit regnskab er bogført korrekt (så du  ikke snyder dig  selv for fradrag), vi sørger for, at din  virksomhed hele tiden overholder alle deadlines ifht Skat og Erhvervsstyrelsen (moms og årsrapport), vi  tilbyder endda at overtage den tidskrævende opgave at lave løn til  dine ansatte for dig og meget mere.

Sidst men ikke mindst sørger vi for grundig gennemgang  sammen med dig,  at bogføringen  er på dine  præmisser!

Vores Team

Philip Valentin – Ejer/Direktør
Bogholder

Christina Petersen
Bogholder /administration og lønansvarlig