Uanset branche og virksomhedsform har vi en løsning, der passer til dig!

Bogføring, moms, årsregnskab, løn, nøgletal, diverse rapporter/afstemninger osv, så snart du har sendt dine bilag, ordner vi resten.


Bogføring

Vi arbejder i det anerkendte bogføringssystem e-conomic. I modsætning til mange andre revisorer/bogholdere behøver du ikke at betale ekstra for et regnskabsprogram, som du så  efterfølgende skal give os adgang til at arbejde i. Vi tilbyder vores kunder en favorabel softwarepakke med alt det nødvendige samt digitaliseret- og automatiseret systemer. Alt oprettelse tager vi os af – så du slipper for det!

Evt samarbejde med andre revisorer/bogholdere – ud over deres eget månedlige honorar – forudsætter, at du også selv abonnerer på et bogføringsprogram.

Hos Valentin Bogføring er ALT inkluderet i den aftalte lave månedlige pris.

Nem upload af dine bilag

Når du er kunde hos Valentin Bogføring, giver vi dig en unik email-adresse, kun til din  virksomhed. Hertil sender du ganske simpelt emails med dine bilag vedhæftet som PDF. På den måde får vi dine bilag leveret direkte og effektivt, lige hvor vi  skal bruge dem og kan bogføre dem helt korrekt i dit regnskab. Nemmere kan det ikke blive for dig!

Tæt dialog og support hele vejen igennem

Dukker der spørgsmål op undervejs, så står vi altid klar pr email og telefon,  til at vejlede dig videre på bedst mulig vis.

​Tryk her for  at gå til siden  kontakt.

Komplet løsning lige som du ønsker

Inden vi starter dig op som kunde hos os, holder vi et møde med dig, hvor vi grundigt gennemgår dine behov og forventninger til os som  dit  bogholderi.

Måske er du er nystartet og vil gerne vil sikre dig, at dit regnskab er i orden fra starten. Du kan også allerede være på vej med fuld fart ud over stepperne, men vi er med og hjælper dig med at holde fokus, så du ikke behøver at tænke på momsfrister, at få vedhæftet de rigtige bilag til de rigtige posteringer, årsrapporter, løn til dine ansatte, osv. men istedet kan holde fokus på det, der virkelig interesserer dig, nemlig din passion for din virksomhed. Resten ordner vi.


Valentin Bogføring
– Økonomisk sikkerhed og stabilitet