​Alle regnskabs-mæssige redskaber du har brug for. Vi hjælper dig til succes.

Økonomisk tryghed og stabilitet er dit vigtigste fundament - Valentin Regnskab hjælper dig til succes

Læs mere

Vores ydelser

Hvad vi kan gøre for dig

Valentin Regnskab har speciale i  regnskab for små og mellemstore virksomheder.
Vi  beskæftiger os særligt med ApS, Enkeltmandsvirksomheder samt Holdingselskaber.
​Vi har allerede ansvaret for mange forskellige virksomheder i dag.

Opstartshjælp

Vi ved, hvordan det er at være en ny virksomhed. Du har mange forskellige kasketter på, og netop dette kan fra tid til anden få dig til at miste overblikket. Det kan være meget svært  at bevare det økonomiskeoverblik, når man samtidig som virksomhedsejer ofte skal dybt ned i detaljen og kort efter helt op i det store perspektiv.
 
Derfor tilbyder vi dig forskellig slags hjælp, afhængig af, hvad du har brug for lige fra oprettelse af virksomhed, generel bogføring til udarbejdelse og revision af årsrapport mm.

Bogføring hos os eller dig!

At drive virksomhed kræver en masse papirarbejde. Udover det skal du også indberette moms, udarbejde årsregnskab, mm. samt overholde flere deadlines.
Allerede der, stopper det for mange. Du kan trygt overlade dette arbejde til os, så du trygt kan udleve din drøm.

Vi tilbyder både bogføring hos os, eller hos dig som kunde.
Det er kun et spørgsmål om, hvilken model du foretrækker!

Rådgivning

Valentin Regnskab er dit personlige bogholderi.
Her bogholder sørger jeg for at postere dine bilag korrekt, hvorimod en økonomiskrådgiver/revisor hjælper dig og din virksomhed til

Som virksomhedsejer skal du træffe mange beslutninger. Vi står bag dig, og sikrer dit økonomiske fundament.
Vi står også altid klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning for at sikre det bedste økonomiske resultat for dig og din virksomhed.

Priser

Vi har en løsning, der passer til dig!

Valentin Regnskab har speciale i  regnskab for små og mellemstore virksomheder.
Vi  beskæftiger os særligt med ApS, Enkeltmandsvirksomheder samt Holdingselskaber.
​Vi har allerede ansvaret for mange forskellige virksomheder i dag.

Kontakt os for at høre nærmere vedr. priser

Generel
Bogføring

Vi arbejder i det anerkendte bogføringssystem e-conomic. I modsætning til mange andre revisorer/bogholdere behøver du ikke at betale ekstra for et regnskabsprogram, som du så  efterfølgende skal give os adgang til at arbejde i. Vi tilbyder vores kunder en favorabel softwarepakke med alt det nødvendige samt digitaliseret- og automatiseret systemer. Alt oprettelse tager vi os af – så du slipper for det!

Evt samarbejde med andre revisorer/bogholdere – ud over deres eget månedlige honorar – forudsætter, at du også selv abonnerer på et bogføringsprogram.

Hos Valentin Regnskab er ALT inkluderet i den aftalte lave månedlige pris.

Nem upload af dine bilag

Når du er kunde hos Valentin Regnskab, giver vi dig en unik email-adresse, kun til din  virksomhed. Hertil sender du ganske simpelt emails med dine bilag vedhæftet som PDF. På den måde får vi dine bilag leveret direkte og effektivt, lige hvor vi  skal bruge dem og kan bogføre dem helt korrekt i dit regnskab. Nemmere kan det ikke blive for dig!

Tæt dialog og support hele vejen igennem

Dukker der spørgsmål op undervejs, så står vi altid klar pr email og telefon,  til at vejlede dig videre på bedst mulig vis.​

Tryk  på knappen: "bliv  kontaktet" og udfyld formularen. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Komplet løsning lige som du ønsker

Inden vi starter dig op som kunde hos os, holder vi et møde med dig, hvor vi grundigt gennemgår dine behov og forventninger til os som  dit  bogholderi.

Måske er du er nystartet og vil gerne vil sikre dig, at dit regnskab er i orden fra starten. Du kan også allerede være på vej med fuld fart ud over stepperne, men vi er med og hjælper dig med at holde fokus, så du ikke behøver at tænke på momsfrister, at få vedhæftet de rigtige bilag til de rigtige posteringer, årsrapporter, løn til dine ansatte, osv. men istedet kan holde fokus på det, der virkelig interesserer dig, nemlig din passion for din virksomhed. Resten ordner vi.

Om os

Sådan blev vi stiftet

Grundlægger Philip Valentin har altid haft en stor passion for økonomi.
Det startede som lille skoledreng med interesse for at tjene penge og lave små forretninger. Efter nogle år fandt han ud af, at en ting er, hvordan man tjener sine penge, men en ligeså vigtig del, som mange ofte overser er, hvordan man sikrer og forvalter sit overskud bedst muligt.

Herefter fik han øje for hvor stor en hjælp og sikkerhed, han kunne give til virksomheder uden eget bogholderi. Det stod hurtigt klart, at det tilfører virksomheden værdifuldt overblik og økonomisk stabilitet at have styr på alle detaljer regnskabet.

Derfor stiftede han Valentin Regnskab, der hjælper små og nystartede virksomheder med at få mest ud af pengene, holde styr på diverse deadlines så som moms, årsregnskab, skat mv.

Sidst, men ikke mindst, sørger vi gennem direkte dialog og tæt samarbejde for, at din bogføring sker på dine præmisser.  Vores stolthed er at sikrer, at reglerne for bogføring bliver overholdt, så du kan koncentrerer dig om din virksomhed med tryghed i maven og rolig søvn.

Valentin REGNSKAB

Vores vision

Vores mål  er at skabe et stærkt og stabilt økonomisk fundament for vor kunder.

​Dette gør vi  ved hele tiden  at sørge for,  at dit regnskab er bogført korrekt (så du  ikke snyder dig  selv for skatte- og momsfradrag), vi sørger for, at din  virksomhed hele tiden overholder alle deadlines ifht Skat og Erhvervsstyrelsen (moms og årsrapport), vi  tilbyder endda at overtage den tidskrævende opgave at indberette løn til dine ansatte for dig og meget mere.

Sidst men ikke mindst sørger vi for en grundig gennemgang  sammen med dig omkring din økonomi, således at bogføringen  er på dine  præmisser, så du har frihed til at gøre det, som DU synes er sjovt, og det du er bedst til!

Vores team

Vi er klar til at hjælpe dig!

Vores mål  er at skabe et stærkt og stabilt økonomisk fundament for vor kunder.

Philip Valentin

Grundlægger - Revisor
M.: 44 14 44 82

René Nielsen

Revisor
M.: 44 14 44 83

Mette Andersen

Bogholder/administration og lønansvarlig
M.: 54 55 04 44

Tine Larsen

Revisor
M.: 54 55 89 08

Vi tager dit økonomiske fundament meget seriøst, og vi sætter en stor ære i at yde økonomisk rådgivning på højeste niveau.

Philip Valentin
Grundlægger af Valentin Regnskab

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos Valentin Regnskab er vi altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål.
Kontakt os enten pr. email eller telefon, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

For kontakt, send os gerne en email på: pv@valentinregnskab.dk eller ring til os på telefon: 69 14 14 44  man-tor i tidsrummet kl. 09-17 og fredag kl 09-15
Følg os på Facebook:
Valentin Regnskab ApS